Waarom de keuze voor Vigor & Sage?

Wie zich een beetje verdiept in de wereld van katten of hondenvoer weet dat de keuze enorm is, dus waarom zou je voor Vigor & Sage kiezen? 

 

1. Kwaliteit

Het voer van Vigor & Sage is van hoge kwaliteit. De natuurlijke ingrediënten zijn met zorg geselecteerd. Het vlees bevat geen bot of afvalmateriaal, het is vlees wat geschikt is voor consumptie door mensen. Hierdoor is het voer geschikt voor gevoelige magen en bevat het meer voedingsstoffen. 

2. Kruiden

Ieder product van Vigor & Sage bevat een unieke kruidenmelange van 3 kruiden. Kruiden worden al eeuwenlang gebruikt door mens en dier om de gezondheid te verbeteren. De kruidenmengsels in het voer zijn speciaal afgestemd op de behoeften van kat en hond.

Ieder product bevat tenminste 3 kruiden die perfect samen werken om de gezondheid van je kat of hond te verbeteren. Welk voer en welke kruiden bij jouw hond of kat passen kan je zien in de store. 

 

3. Zeewier

Zeewier wordt steeds populairder en wordt nu ook erkend als een erg gezond product. Ook voor katten en honden geldt dat het enorm veel gezondheidsvoordelen heeft doordat het zo hoog in voedingswaarde is.

Als bijkomend voordeel zorgt het zeewier ervoor dat bacteriën in de mond worden geëlimineerd, en dat je hond of kat een frissere adem krijgt. De brokjes van het Vigor & Sage voer is gecoat in een laagje zeewierpoeder, dat maakt het voer nóg smakelijker! 

4. Voor gevoelige magen en allergieën  

Voor het voer van Vigor & Sage wordt altijd 1 proteïne bron gebruikt, het voer is daarom makkelijk te verteren en kat en hond kunnen er optimaal voedingsstoffen uit trekken. De kruiden helpen ook om het verteringsstelsel te versterken. Ook als je hond of kat last heeft van een allergie is Vigor & Sage geschikt om te eten doordat het altijd van 1 proteïne bron is gemaakt. 

5. Dieetvoer

Als er iets is met je hond of kat dan merk je dat aan zijn gezondheid, bijvoorbeeld haaruitval, jeuk, likken, witte schilfers of diarree. Je huisdier kan echt ergens last van hebben. De hond of kat kan te weinig voedingsstoffen binnen krijgen of een mindere weerstand hebben door een tekort aan voedingsstoffen.

Door een goed kwalitatief compleet voer te voeren kunnen dit soort problemen verholpen worden maar vooral ook voorkomen worden. Een compleet voer van kwaliteit zoals Vigor & Sage biedt, heeft gezondheid als prioriteit.

Kortom, met Vigor & Sage zit je zeker goed als het gaat om honden- en kattenvoer van hoge kwaliteit. Een rijkdom aan kruiden en een vleugje zeewier voor dat beetje extra, is het niet zomaar voer. Het is een welzijnsavontuur voor je huisdier.