Ons verhaal

Noorse afkomst

Vigor & Sage is een merk voor huisdierenvoeding met sterke Noorse roots, het land waar het ontdekken van natuur een manier van leven is.

Ze halen de mooie natuur en zuivere bronnen van het land naar de dieren in diverse landen. Hun voeding bevat gezonde ingrediënten uit Noorwegen en is voedzaam voor huisdieren. Vigor & Sage hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Ze bieden een assortiment aan hoogwaardige voedingsproducten die zorgen voor het welzijn en de vitaliteit van honden en katten. Proef het Noorse erfgoed bij elke hap van Vigor & Sage!

Onze missie

Wij geloven dat voor de meeste mensen hun huisdier deel uitmaakt van het gezin. Huisdiereigenaren tonen hun onvoorwaardelijke liefde en zorg door alleen genoegen te nemen met het beste voor het dier. Met dit in gedachte hebben wij ons assortiment samengesteld. Het gamma van Vigor and Sage bestaat uit exclusief voer, gecreëerd met de krachtige effecten van natuurlijke kruiden. Bekijk hier ons aanbod.

Wij willen een autoriteit zijn in natuurlijk huisdiervoer. We zien het als onze verantwoordelijkheid de petfood-industrie gezonder en transparanter te maken. Het gaat niet alleen om het verkopen van producten. We willen mensen een merk bieden dat zij kunnen vertrouwen en dat hen inspireert.

Waarom Vigor & Sage?

Ontdek Vigor & Sage, jouw bestemming voor gezond honden- en kattenvoer. Wij geloven sterk in het belang van evenwichtige voeding voor een lang en gelukkig leven van jouw geliefde huisdier. Daarom bieden wij producten aan die volledig voldoen aan hun voedingsbehoeften.

Onze voeding bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Of je nu op zoek bent naar droog- of natvoer, wij hebben een ruime keuze aan opties die jouw hond of kat gezond houden. Onze producten zijn verkrijgbaar in diverse smaken en formaten, zodat er altijd iets passends is voor jouw trouwe metgezel.

Naast het bevorderen van de gezondheid, bieden onze producten extra voordelen voor jouw huisdier. Zo hebben we voeding die bijdraagt aan een frisse adem, hypoallergene opties voor dieren met allergieën of intoleranties, en vrij van veelvoorkomende allergenen.

We hechten veel waarde aan functionele kruiden in onze voeding, omdat deze bewezen voordelen bieden voor de gezondheid van jouw hond of kat. Ze kunnen verschillende lichaamsfuncties ondersteunen, zoals het behoud van gezonde gewrichten voor honden en het bevorderen van een gezonde huid en vacht voor katten.

Bij Vigor & Sage bieden we gratis retourneren aan als je niet tevreden bent met uw aankoop. Bovendien zorgen we voor snelle en betrouwbare levering. Plaats je bestelling voor 21:00 uur en het wordt de volgende dag al bij je thuisbezorgd. En als jouw bestelling meer dan €15 bedraagt, profiteer je van gratis verzending.