Ons verhaal

Noorse afkomst

Vigor & Sage is een merk voor huisdierenvoeding met sterke Noorse roots, het land waar het ontdekken van natuur een manier van leven is.

Ze halen de mooie natuur en zuivere bronnen van het land naar de dieren in diverse landen. Hun voeding bevat gezonde ingrediënten uit Noorwegen en is voedzaam voor huisdieren. Vigor & Sage hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Ze bieden een assortiment aan hoogwaardige voedingsproducten die zorgen voor het welzijn en de vitaliteit van honden en katten. Proef het Noorse erfgoed bij elke hap van Vigor & Sage!

Onze missie

Wij geloven dat voor de meeste mensen hun huisdier deel uitmaakt van het gezin. Huisdiereigenaren tonen hun onvoorwaardelijke liefde en zorg door alleen genoegen te nemen met het beste voor het dier. Met dit in gedachte hebben wij ons assortiment samengesteld. Het gamma van Vigor and Sage bestaat uit exclusief voer, gecreëerd met de krachtige effecten van natuurlijke kruiden. Bekijk hier ons aanbod.

Wij willen een autoriteit zijn in natuurlijk huisdiervoer. We zien het als onze verantwoordelijkheid de petfood-industrie gezonder en transparanter te maken. Het gaat niet alleen om het verkopen van producten. We willen mensen een merk bieden dat zij kunnen vertrouwen en dat hen inspireert.